Wednesday, March 5, 2014

plaN....PlAn...PlanNing>>>

udah lame tidak ku taip menaip dalam blog tercinta ni.....(oooppppsss terindon plak)

mesti pelik kan dengan tajuk entry kali ni....yup, planning akan dtg iaitu nak buat business...... In sya Allah dengan izin -Nya semua yang kita rancang akan menjadi kenyataan....

keje lame? aku dah nak resign dah pun....cukuplah setahun aku mencari pengalaman dalam company tu....
In sha Allah dengan pengalaman yang ada, aku dapat praktikkan dlm business akan datang.....

Business apa??? jeng...jeng...jeng.....

wait n see suatu hari nanti yer....
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment