Sunday, March 9, 2014

MH370

cerita hari ini.... ahad...hari rehat sedunia...

anyway, post tuk hari ni tentang PESAWAT MAS MH370 yang hilang... ish, macam2 spekulasi timbul dalam laman sosial sekarang. Asal buka jer FB, Twitter, Istagram, mcm2 andaian dibuat... Tapi, apa2 pun semua tu hanya khabar angin sahaja. Dapatkanlah berita2 yang sahih dan tepat di TELEVISION... Setiap jam mereka akan inform pada kita tentang perkembangan PESAWAT MAS MH370. 

Kita sebagai rakyat Malaysia, marilah kita sama2 berdoa agar 'Keajaban' berlaku dan mereka2 yang berada di dalam pesawat tersebut selamat. In Sya Allah...

Sesungguhnya Allah mengetahui apa yang terjadi dan setiap apa yang berlaku ada sebab dan hikmahnya.





kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment