Thursday, January 3, 2013

trip bangkok~ day 2

ok, trip ke Bangkok tak habis lagi k...

time to shopping sampai sesat jalan~tak jumpa jalan keluar


macam asam kat Malaysia tapi yang ni tak masam pun

ni lah keadaan salah satu lorong kedai 

ok, time to check out dari hotel @ motel and nak gerak ke Bangkok

SAMPAI BANGKOK!!!

Ni hotel yang kami duduk...sangat2 selesa..nama pun hotel  standard 3 bintang kot

sekitar hotel

pemandangan dari bilik kami~time:petang

aktiviti malam kami adalah berjalan2 di pasar malam
and kedai2 di sepanjang jalan sampai penat

lepaking sambil makan
ni adalah pemandangan dari atas jejantas...atas kami sebenarnya adalah jalan raya dan bawah kami pun jalan raya juga..unik kan...



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment