Monday, January 28, 2013

next step

ok, next step adalah bekerja even praktikal... dup dap je rasa sekarang bila nak melangkah ke alam baru ni...minta2 semuanya ok lah kan. amin..... apa lah kerja yang kene buat nanti? macam mana lah orang kat tempat kerja tu nanti yer? aiishhh macam2 dalam otak ni...


ni adalah tempat praktikal aku dengan kawan aku, 2heq...sabah mari... bila dah praktikal tempat jauh dari family terpaksa lah kami menyewa rumah. boleh tahan juga lah jauhnya. traffik light pun banyak. nasib baik lah abang idan kasi kereta and di support oleh mak ayah (bayaran bulanan) smp lah aku habis praktikal. nanti dah dapat kerja sendiri kene bayar sendiri larrr...

this week sangat bz coz nak setelkan semua benda. 

29hb- gerak ke bentong
30hb- gerak ke taiping 
31hb- gerak ke pendang
1hb  - gerak ke sungai petani
2hb  - gerak ke bukit kayu hitam
3hb  - stay at umah sewa and cari barang rumah wif housemate
4hb  - daftar masuk praktikal

wow padat maaa.....minta2 semuanya akan ok....amin....




kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

1 comment: