Thursday, January 10, 2013

finish

ya bedabedu....

 final exam dah tamat hari ni 9 januari 2013...so, ini bermakna tamat sudah aku bergelar seorang student UUM...ase mcm xpercaya lak bila diri sendiri dah tamat belajar. dulu selalu tgk senior2 dah hbis belajar...pastu update kat status FB sal hbis belajar. kini diri sendiri dah merasa. sangat2 seronok coz dah tak perlu pk sal belajar dah. sedih pun ada juga sebab nak tinggalkan UUM yang dah banyak beri aku kegembiraan dan kesedihan. di sinilah tempat yang mendewasakan aku.

alam pekerjaan akan bermula pada 4 februari 2013..terasa tak sabar nak bekerja ni. takut pun terasa juga.almaklumlah diri ni tak ada apa2 kelebihan. in sha allah boleh...

before balik ke negeri masing2 of coz lah memory setiap saat dihargai. hehehehe... pe lagi kan memory yang boleh disimpan melainkan ambil gambar....hehehehe...tapi hari ni xboleh nak update pic2 coz semua pic yg ditangkap td ada dlm fon hawa. tak sempat nk bluetooth

hari ni so tired tp sempat lagi kan update blog...hehehehe...penat mengemas barang....

time to sleep coz sok nak gerak jauh..daaa..




kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment