Friday, December 7, 2012

windu ke sama kamu??

dah lame x tulis sal my love kan...anyway, alhamdulillah kami lagi masih kekal happy and hope happy ni akan ending smp akhir hayat kami....ntah bila lah si dia nak masuk minang ni... aset pun bila ntah nak penuh ni, boleh naik pelamin cepat2 kan...umur pun dah makin meningkat ni.. (oopppss gatalnya kamu ye)

gaduh2, perkara biasa...kalau sebulan tak gaduh tak sah org ckp... mnt2 kawin nnt tak adalah gaduh teruk2 kan....amin....

tak ada apa yang nak ditulis lagi.. just nak say that i mizz him....



riang-ria sebentar....terasa seperti kanak2 lagi


kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment