Wednesday, December 5, 2012

setelah...

hampir 3 bulan dah berperah otak dengan paper projek..mencari idea sehingga ke hujung mata pena...*perghhh ayt dy*....akhirnya siap juga aku menghasilkan sebuah naskah

"pengurusan ternakan lembu pedaging di malaysia: pemilihan baka, pemakanan dan pemasaran"

terbaik lah ilah....rasa macam tak percaya je kan...apa yang penting semua yang dilakukan adalah berkat kesabaran dan usaha diri sendiri serta sokongan dari ahli keluarga, pensyarah dan rakan2....

tp siyes aku katakan, bila dah siap projek ni dengan 60 muka surat, terasa macam seronok sangat. terasa diri ni dah macam standard student master pun ade..hehehe.....

apa pun, management of technology is the best course.....nak tahu kenapa?? hanya student MOT sahaja yang tahu kenapa ia dikatakan best.....





kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment