Friday, December 7, 2012

poster punya pasal

ok, hari ni just nak cter sal hari yg sgt memenatkan coz mencari ssuatu >>> kedai buat poster saiz A2<<<

bermula pengembaraan kami jam 10am... wif hawa, 2heq, awin n sue.... xnak citer pjg2 just nak list kawasan2 yang terlibat dlm pencarian kami....

UUM-CHANGLUN-JITRA-ARAU-KANGAR-ARAU (baru jumpa kedai yang boleh bt)

conclude dr ni, kedai2 yang gah bagai tu boleh tak ada perkhidmatan print poster saiz A2...so sweet....terasa nak kizz kedai tu...kedai yg ada perkhidmatan print poster saiz A2 adalah kedai design baju, kedai kecil jer beb.....

are imagine what i imagine today?????


this my poster...created by me 100%....no copyright



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment