Monday, December 31, 2012

last day in year 2012


tahun 2012 dah dah buat 92 entry..... and bulan december sahaja saya dah buat 25entry (jumlah paling tinggi tahun ni)
ini bermakna yang tahun ni adalah tahun yang paling happy utk saya and tak ada yang stress kan saya melainkan study study and study (normally to be a student k)

esok dah masuk tahun 2013..cepatnya masa berlalukn...
umo pun wow!!! dah makin meningkat la juga...
24 tahun...... *bila mau kawin ni*

apa azam nak create ye...
apa2 pun impian tahun mesti dibawa untuk esok means tahun depan la
hehehehe.... impian 2 saya ada disini PEACE 

sampainya tahun baru, maka bertukarlah status saya daripada seorang student kepada seorang pekerja 
hopefully kerja2 yang bakal hadir dalam hidup saya lepas ni akan memberi seribu makna kepada saya dan membantu saya untuk mencapai segala impian saya di tahun 2012...
insyaallah

to our beloved family, frez, love lecurer, teachers, bloggers and others
hope semuanya akan mencapai impian anda dan saya doakan kebahagian kalian...
semoga kita sama2 mendapat hidayah yang tak ternilai dari Allah Taala serta mendapat keredhaan dengan apa yang kita lakukan dalam kehidupan seharian kita...
amin ya rabb



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment