Sunday, December 9, 2012

jamuan perpisahan wif IT GUARDIAN

sem ni adalah sem yang terakhir aku bekerja sebagai Sales at IT GIARDIAN
rasa macam sayang jer nak berenti, tp nak buat macam mana banyak asgment2 yang perlu disiapkan especially asgment PAPER PROJECT...sangat memeningkan kepala walaupun dia tak ada final exam, aku terpaksa bertungkus lumus menyiapkannya...
dan alhamdulillah, semuanya dah siap...supervisor aku dah approve my project..so le go on for edit and print and submit at 20 december 2012...
hasil kerja tangan sendiri siap 55 pages dalam masa 3 bulan...terasa seperti dah ambil master lak...
opppsss tersasar dari tajuk lah....go back semula.....
sebagai staff di IT GUARDIAN, kami semua dijemput utk ke jamuan yang simple di BISTRO dlm UUM jerr....jamuan sempena last praktikal oleh pait and last day yan bekerja di sini (dy dpt kerja lagi ok)
jom layan pic2...

pait yang control macho bagai

wif yan yg sgt ssh nak bergambar

adiah tuk org last praktikal

adiah sempena pemberhentian kerja (skemanya ayt) 

hero2 IT GUARDIAN

gedixnyer anda

pic kabur...si ariff 

si gadis ayu

ni makanan kami..nyumm2....nice sgt k




kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment