Thursday, December 13, 2012

hadiah hari jadi dari someone

entry baru la plak  kan..hehhehehhe...
ni adalah hari jadi dari si dia. thanks coz sudi datang dari jauh semata2 nak sambut hari jadi bersama dan dengan kepenatan si dia yang baru balik kerja belum hilang. tak tahu macam mana nak gambarkan hari ni yang sangat2 happy dengan sambutan hari jadi pada 121212 (ntah bila akan datang tarikh seperti ni kan). 

kek dari si dia dan pilihan dari dia. just ptong kek dalam kereta jer. aiishhh xromantik btl dia ni kan...xpelah, janji dia nak juga potong kek sama setelah dipujuk berkali2 k.   

muka xready nak begambar. hahahah....

thanks sekali lagi  kek ni yang memang sedap sangat2...pandai juga si dia pilih kek upenyer..hehehehe.... 
and benda paling lucu, si dia xnak suap kek guna tangan, si dia suap kek guna pisau kek!!!!!!!! 
sabau jelah....................................................................




kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment