Saturday, December 8, 2012

dalam kelas inovasi

disebabkan dah last sem and tak tahu bila lagi akan duduk dalam kelas macam ni,
ape lagi snap lah bebanyak
kenangan itu penting supaya kita tak akan lupa dan alpa dengan apa yang dah kita lalui
UUM, STML is my memoriezzz
suatu hari nanti pasti akan mizz semua ni kan..
and alhamdulillah hujung sem ni aku lalui satu memoriez yang sangat indah
tiada lagi resah dan gelisah dalam hati ini...
aku selalu tersenyum sehinggakan ramai yang tegur aku dah makin chubby..
aku tak kesah pun org nak tegur coz tulah relalitynya
Thanks Allah kerana beri peluang pada diri ini untuk menikmati kehidupan bahagia di UUM si saat akhir 
and thanks pada kengkawan yang sangat sporting and buatkan memoriez last2 sem ni
credit to hawa, ira/bai, 2heq, sue, awin, ama, ira, dd, liza, manje, and et al....






snap at dkg 6/7

kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment