Saturday, December 22, 2012

bukan xnak tapi...

MASTER...

sape yang xnak truskan belajar ke epringkat lebih tinggi kan...tapi ada sebab knp lepas dgree ni aku xnak terus amik master. macam2 dah aku impikan lepas dgree ni...

insyaallah dengan usaha dan hasrat yang betul, aku akan perolehi dan capai semua hasrat aku...

1. kamera dslr
2. kereta (whatever lah janji dari poket sendiri)
3. nak bawa mak dan ayah kemana sahaja (melancong)
4. nak bawa mak makan kat hotel
5. nak melancong selagi yang boleh..klo daapat keje kat company pelancongan lagi bagus kan
6. nak kawin.........
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

2 comments:

  1. datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    follow u :)

    ReplyDelete