Monday, December 24, 2012

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY



ok done!
dah lama xjoin segmen2 cam gini kan...
so petang2 macam gini tibe2 lak teringin nak join segmen ni...

BTW, sape2 yang berminat le la join ye... => KLIK2 <=

syarat2 penyertaan so simple taw....so jangan malu2, jangan segan2 nak join k..

to cik mimey: actually ur blog so nice... paling saya suka adalah gabungan colours dy yang memang naik..jarang orang guna colour macam gtu taw... u r so creative....entry sangat best and bermanfaateven jarang di update...so, lepas ni selalu lah update ye coz sy sll terjah..hehehhe..(jgn mare ye)..

about me: tak ada yang special dalam blog ni just setiap entry dalam blog ni adalah hasil dari saya sendiri. tiada copy&paste dari mana2 taw...no no no...hopefully ramai yg boleh terjah blog ni tanpa segan silu...


tag to : NESAWAZIR
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

6 comments:

  1. Salam, saya dtg dari segmen yg sama. Done Follow, BW ,& Komen entry awak ni :) Follow me back & komen di entry segmen yg sama ye. thnxx XD

    >>> http://aderakukeysah.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  2. assalamualaikum. blogwalking dri segmen yg sama. dh follow sini. jemput la jenguk n follow blog kite. hee. *newbie blogger
    http://adikbintang.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete
  3. hye terima kasih kerana join segmen saya. maaf sebab lambat update,saya busy sikit.papepun jemput bw ke blog peserta lain

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  4. selamat tahun baru :)

    http://www.sukahatimimey.my/2012/12/senarai-peserta-segmen-tambah-follower.html

    ReplyDelete
  5. datang dari segmen yg sama.. salam ukhuwah :)

    http://ezatichumel.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    follow u :)

    ReplyDelete
  6. salam..dr segmen yang sme..done follow awk..jom follow sy blik..salam kenln..=)

    http://miszrockers.blogspot.com/2012/12/1st-segmen-tambah-follower-by-cik-mimey.html

    ReplyDelete