Wednesday, December 12, 2012

12/12/2012

cantikkan tarikh diatas...
yaaa of coz nice....this is my bestday actually
hari ni genap sudah umurku 23 tahun dan sangat happy dengan tarikh ni 
nak tahu kenapa aku sangat happy dengan tarikh ni?
first, tarikh bestday aku sangat2 cantik utk tahun ni dan ramai yang sangat teruja dengan tarikh ni kan. of coz lah setiap orang impikan kenagan dengan tarikh ni. bagi diri aku, of coz la nak juga kan
second, hari ni hari yang bertuah bagi aku sebab sepanjang hidup aku, aku tak pernah dapat kemenangan atau penghargaan dengan apa yang dah aku buat... aku telah menang POSTER tercantik bagi SIG AGROBUSINESS.. memang terkejut and sukar dipercayai, tapi itulah realitynya....dan malam ni aku dapat invite dari STML untuk dinner di EDC UUM secara percuma dan dapat hadiah...yeyeyyyyy....
third, ramai membe2 aku wish bestday aku and aku sangat happy coz dioang sentiasa ingat bestday...thanks u all coz sudi ingt and wish bestday aku...

next entry pasal gambar2 sepanjang SIPTIK III berlangsung..tunggu k..


kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment