Monday, November 19, 2012

1 entry 4 thiz month

tak taw nak mula yang mane coz terlalu bnyk yg dah dibuat spjg spruh bulan ni....just nak list sahaja..

1. saya da pandai main sudoku *just blaja dr tenet shj*
2. teramat bz dengan asgment yang bertimbun2 --robotic--inovasi--etnik--paper projek--
3. tgh2 stress sempat lg berhooray di Lord of Tambun wif iera @bai, ira, hawa and ama *next entry saya akn cerita k*
4. urm....xtau dah ape yg dah buat....

apa pun sem ni adalah sem yang teramat bz dengan project....terasa da mcm dak master pun ade.....

insyaallah 11&12 dec ni akan ade SIPTIK...*apa tu??? tggu next month pny entry k..peace*



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment