Saturday, September 1, 2012

entry baru

aiiyyoo.. (trademark baru)
dah berkulat blog aku ni 
idok di update nyer ngan cerita2 baru...
harap jer sll on9 tapi tak tau lah knp jari jemari ni 
terasa teramat malas nak menaip 
padahal dalam otak ni macam2 cerita nak di update
sampai jer depan netbook ni trus tekan benda lain
ape ag kalau buka youtube
kita tgk cerita lah...
hehehehe...
bila dah mengantuk, tidur
bila bangun jer prut mst lapar
ape ag ke dapur lah kita melangkah..makan...makan..makan
dah bosan, tgk tV lak..
itu lah keje aku tiap2 hari selama 2 bulan duk umah
muka pun makin hari makin bolat jawabnya...
its ok, apa yang penting, ada juga orang sayang kita
hehehhee...(gelak gatal)

kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment