Sunday, June 17, 2012

happening day for we

hari ini tak tahu nak ceritakan macam mana happy nya hati ini bila dapat kua dengan my bf sempena hari lahir dy yang ke 24 yang jatuh pada 13 jun...pape pun HAPPY BESTDAY ye darling....semoga pjg
umur and dimurahkan rezki hingga akhir hayat ...

ni coklat yang aku tempah khas dr alor star...nampak berterabur coz penghantaran melalui post

ni jam tangan yang ak hadiahkan kat dy and plingterharu sgt2 dy ckp 'abg akn jg jam ni elok2 xle bg  calar' bila dpt jer jam 2 terus dy pkai jam 2....terharu cz dy sgt2 menghargai pemberian aku....



jam 12 tengah hari kami mula gerak ke alor star coz nak beli tiket ku untuk pulang ke phg...yeyyy....xsbrnya nak blk umah setelah hapir setengah tahun diri ini tidak pulang ke kampung halaman..

time aku masuk jer kereta, aku tergamam sgt2 coz ktoang xmrancang pun nak pkai bju sama warna..tup...baju kami sama....hijau tua..




macam biasa bila sampai jer kat alor star, mesti confius jln nak p shahab coz aku selalu ikut hgway, dy lak suka ikut jln lama...last2 bertekak2 aku yang slh jln..dy lah yang btlnyer...huhuuhuhu...after siap beli tiket je, xtau nak makan kat mana..satu prob lak...

pk punya pk, last2 ktoang choose tuk mkn kat restoran ayam penyek. tak pernah makan kat cni tau...redha jelah kalau tak sedap pun..huhuhuhu...


restaurant ayam penyet berdekatan dengan shahab


jom layan muka2 kelaparan..huhuhu








after makan, ktoang terus gerk ke kuala perlis...saja je nak p melepak kat sana......

menghabiskan masa jerr...

xtau apa yg cantik sgt kuala perlis ni xtau
kikiki..sempat ag...
then sampai kat uum jam 5ptg...xmau blik lwt2 sgt coz perjalanan dy masih jauh lagi.... sebelum aku kua kete dy suh aku ambil burung yang aku tampal kat atas kotak coklat 2...dy suh letak kat depan keretanya....hai, lawak pun ada juga bf ak ni...sekecil alam dy menghargai pemberian dariku....heheh...

pape pun, thanks my love coz menghargai......sayang daling ketat2..hehehhe...

jg my cinta hati k2 yerr



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment