Tuesday, April 24, 2012

++ thanks sayang ++

setelah berabad lamanya aku tidak menulis di dalam blog ni
terasa seperti dah berhabuk jer blog2 yang ada ni
dah tak ada seri coz xade citer2 baru disini...
entry kali ni aku nak coret tentang %^&&*
....................................................................................................................
mesti korang semua tertanya2 kan....
heheheheh...
TENTANG
keindahan didalam hati apabila tarikh ini telah tiba
24/2/2012
setelah genap setahun hari ini aku dan dia telah bersatu hati
cinta telah bersatu melalui satu pertemuan yang tak dijangka
perkenalan hanya satu minggu
telah membuatkan hatiku ingin mendekati hatinya
tepat jam 12 mlm pada tarikh ni aku menerima dy dengan hati yang terbuka
alhamdulillah
sepanjang setahun kami belajar untuk terima antara satu sama lain
selama setahun kami belajar untuk faham antara satu sama lain
dan selama setahun kami banyak menempuh segala2nya
pahit manis dalam hubungan kami, kami tempuhi bersama
tidak ada yang mudah dalam dunia ini
untuk kita lakukan
begitu juga dengan hubungan kami
segalanya memerlukan kesabaran
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
to MY LOVE
thanks 4 everything ya
 kerana menerima ayang seadanya
menerima ayang dengan hati yang terbuka
menerima ayang walaupun keadaan ayang yang tak sempurna seperti org lain
jam 12mlm after 1 thn
abg: abg nak hubungan kita akan berpanjangan sampai bila2 dan abg nak hubungan kita lebih bahagia lagi....***ucapan yang lain2 tggu kita kua nnt***ooo...camg2 erk..
ayg: thanks kerana terima ayg sebagai teman hidup abg, sorry sgt2 sbb ayg dah byk lukakan hati abg, harap hubungan kita berkekalan sampai bila2 ***lain2 tggu kua nnt lah***hehehe...tiru ckit..
ape2 pun....
ayang harap hubungan kita akan kekal hingga ke akhir hayat...
***actually xsbr nk tggu kuar nnt..pelah suprise yg naak dibuatnya***
xkesah lah lambat pun jnj surprise....
hopefully, satu tahun yang kami sama2 tempuhi ini akan menjadi 100 tahun untuk kami lalui bersama
pahit manis akan kami rasai bersama
insyaallah...




kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment