Monday, March 26, 2012

++ sem yang penuh dengan jadual++

sem ni adalah sem yang memberi aku kegembiraan 
yang teramat sangat
nak tau kenapa??
sem ni aku just tumpu pd study,kelas and kerja shj
no lepak2 or bt buat kerja yg xberfaedah
aku lebih sng mcm ni
hati pun xskt coz aku xtgk bnd yang menyakitkan kt depan aku
aku xkesah dgn khdpn org lain
so
kuranglah dosa2 aku kan
yang aku tahu aku penat aku tdo
time ct lak
 aku siapkan semua kerja2 aku
aku stdy
kdg2 my bf dtg ajk teman dy p shopping 
bila rasa nak melepak, aku p lepak lah
tp tmpt yang aku lepak kat BLOK A
kat situ lah aku cari ketenangan and kegembiraan
dioang sgt happening and sgt2 sygkan kwn
i love u all
especially FATIN FARHANA
dy adalah sahabat di kala aku ssh dan senang
xpun aku lepak kat bilik HAWA
my coursemate


ape2 pun hidup kita kenelah enjoy selalu
ssh senang kita dibumi orang ni, kwnlah yang pertama kita cari
so hargailah kwn
jg hati mereka sebaik mungkin....

oppss...lari tjuk dah..

k lah ni jerr yang mampu ku coret...
nk siap2 p kerja lak....






kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment