Sunday, March 25, 2012

blog akan dijadikan sebagai assigment

ni lah dunia sebagai pelajar yang perlu berani ceburkan diri dengan semua benda dalam dunia ni...
nak risau dengan bahaya memang tak perlu nak cakaplah
mesti ada punya...
bak kata org, belum cuba belum tahu kan.so hidup mesti berani k.

blog ni akan dihantar ke lecturer untuk dapatkan markah
menarikkan... lecturer aku ni memang suka kalau bab2 on9 ni...

ok...
assignment kali ni aku perlu cari 1 produk and then aku perlu tangkap gambar produk tu untuk letak dalam 
blog. pic tu lak aku perlu tangkap gambar sendiri. tak boleh copy and paste dari internet.

pastu satu lagi kerja aku perlu dapatkan org yang melawat blog aku ni seramai 2 ribu org...
cam mane nak dapatkan yer...
so ape lagi...peranan kamu2 lah yer
pleeaseeee...kalau korang semua tak nak bace its ok just buka my blog. sekurang2nya 
1 hari sekali ya...

segala kebaikan anda sangat ku hargai....
tQ ya semua

kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

2 comments:

  1. bukan 2 ribu org.ok.. 20 ooo hint org.. ok2... at least 350 org sehari sblm due date xment....

    ReplyDelete
  2. oppss...tersalah tulis lak...penatnyerr nak mencari org 2...

    ReplyDelete