Monday, March 5, 2012

Berperasaannnnnn


Aku tension sgt2 pe yang berlaku sekarang. Macam mane aku nak bagi dy faham dengan semua yang aku buat. Sekarang ni aku sangat2 tension dengan cara dy yang langsung xnak faham dengan diri aku sekarang. Memang aku akui dengan jadual aku sekarang. Sangat2 padat dengan stdy, discussion, kerja and banyak lagilah. Aku faham yang dy sunyi bila time dy free and aku lak bz. Aku pernah alami and rasa ape yang dy rasa. 

Aarrrggghhhh…aku tension r cam gni…asyik2 bnd yang sama jer ktoang gaduh. Iktkan ati ni nak jer aku biakan dy cam g2 jerr..mls nak msg mls nak jwb kol..aku nk rehat nak tdow…aku dah penat n malas dah nak pk bnd2 yang remeh temeh.

kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment