Sunday, February 26, 2012

cahaya cinta

sudah lama tidak ku update cerita2 dalam blog ku ini. bukan segaja tetapi masa yang tidak mengizinkan aku untuk berada lebih lama di depan laptop ku ini. bukan apa, sekarang ni aku bz sangat2 dengan jadual aku sekarang. kdg2 best juga bila pk kan semula kan. xlah aku bosan nak duk dalam bilik ni ajer.

dalam sibuk2 masa aku ni, mr X aku lak wat hal. ade jelah yg xkene dengan cara aku di mata dy. ade jelah dy nak cari salah aku. tension ak di buatnya. tp nsb baiklah dy ni bukan jenis org yang sama naik bila gaduh ngn aku. bila lama2 aku pertahankan kebenaran aku, akhirnya dy mengaku jga salah dy n akhirnya dy mnt maap ngnaku. hehehehhe....

thanks darling coz sudi bertahan and terima ayang seadanya. i know u did not fed up wif me if i say something bad to u. and i know u get my all poor background.

i hope this sem i will to get a new something . mybe pointer can increase, mybe dekan...Insyaallah....

btw, i always try the best for myself... i want to be the best in my life...but i must to try always without say no before try....
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Sunday, February 19, 2012

nothing to say lah sal post kali ni... sebab terlalu banyak rasanya yang hendak ku tulis dalam blog tapi mengenangkan aku baru jer sampai kat kampus ni so aku nak setelkan semua benda dulu barulah aku nak coretkan cerita dalam ni... btw i want to rest now... nyte...
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga