Friday, January 6, 2012

inovasi exam

tanggal 5 DECEMBER 2012 ---> "exam inovasi"
PERASAAN ---> bila buka jer paper muka aku ape lagi SMILE cam ni ('',) @ :)
KENAPA ---> soalan dia sangat lah 'SENANG' sampai aku sendiri nak pecah kepala memikirkan 
**selama aku menjawab soalan sepanjang 5 SEM ni xpernah la lagi aku dapat soalan yang betul2 mencabar... dalam masa 2 JAM 30 MINIT aku perlu berfikir apa TEKNOLOGI INOVASI yang ada kat dalam dunia ni...THEN daripada contoh TEKNOLOGI INOVASi tu kita perlu selesaikan atau terangkan struktur organisasi tu dengan menggunakan point2 yang diberi...hanya TUHAN jer yang tahu, rasa nak pecah kepala memikirnya. 
kalau soalan 2 satu je xpe, ni punya lah banyak. otak aku ase nak jerit2 je time 2 coz xdapat nak fikir ape lagi contoh TEKNOLOGI INOVASI yang relevan dengan kehendak soalan 2**
KESIMPULAN---> exam inovasi adalah soalan yang betul2 menjadikan aku seorang MAHASISWI yang berfikiran kreatif dan inovatif.

 TERBAIK DI SINI


kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment