Thursday, January 19, 2012

finish

akhirnya habis juga exam untuk sem ni...to be continue untuk sem depan lak...pejam celik pejam celik cam tak caye lak yang aku dah nak masuk sem 6..wow..dah jadi super senior lah i...he5 (gelak sopan cikit)

esok pagi dah nak gerak ke Taiping (umah abg yg sulung) then 25hb kene patah balik ke UUM semula coz soknya nak gerak ke Bangkok..xsabar rasanya nak p sane nak release tension walaupun duit tengah pokai sekarang. pape pun yang penting dapat p sana. babai Malaysia *sementara jelah*

pas balik dari bangkok barulah dapat balik ke Pahang, kampung halaman ku yang sangat2 rindu. tambah2 lak lauk ikan patin masak tempoyak..uurrmm...sdpnyer....

that all for today..huhuhuhu...

stop update blog tuk sebulan..tgk lah kot2 kat sane rajin nak p cc...

time to enjoy *sebulan jerr jgn nk lebih2*




kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment