Monday, December 31, 2012

last day in year 2012


tahun 2012 dah dah buat 92 entry..... and bulan december sahaja saya dah buat 25entry (jumlah paling tinggi tahun ni)
ini bermakna yang tahun ni adalah tahun yang paling happy utk saya and tak ada yang stress kan saya melainkan study study and study (normally to be a student k)

esok dah masuk tahun 2013..cepatnya masa berlalukn...
umo pun wow!!! dah makin meningkat la juga...
24 tahun...... *bila mau kawin ni*

apa azam nak create ye...
apa2 pun impian tahun mesti dibawa untuk esok means tahun depan la
hehehehe.... impian 2 saya ada disini PEACE 

sampainya tahun baru, maka bertukarlah status saya daripada seorang student kepada seorang pekerja 
hopefully kerja2 yang bakal hadir dalam hidup saya lepas ni akan memberi seribu makna kepada saya dan membantu saya untuk mencapai segala impian saya di tahun 2012...
insyaallah

to our beloved family, frez, love lecurer, teachers, bloggers and others
hope semuanya akan mencapai impian anda dan saya doakan kebahagian kalian...
semoga kita sama2 mendapat hidayah yang tak ternilai dari Allah Taala serta mendapat keredhaan dengan apa yang kita lakukan dalam kehidupan seharian kita...
amin ya rabb



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Sunday, December 30, 2012

demam exam

copy paste design 


demam exam dah mula terasa walaupun orang lain dah habis byk paper..
hehehehhe....
hopefully sem ni adalah sem yang terbaik aku lakukan coz sem ni adalah
SEM AKHIR !!!!!!

3 tahun setangah bertapak di UUM akhirnya ke penghujung juga aku dan rakan2. hope lepas kita semua keluar dari sini, kita sama2 menjadi seorg pekerja yg terbaik k....amin....



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Saturday, December 29, 2012

photoshoot without me



saya curi dari fb iera fazira haniffa....
comei kan photoshoot dioang 
tp 
ag comey kalau aku ada...
hehehehehe..
peace nor war at me k...



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

alor star, kedah

menara alor star...
sape yg takut tinggi jangan naik taw...hehehe..
price RM4 utk student and RM6 utk bukan student (dewasa)









kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Tuesday, December 25, 2012

round suku uum

ni la keje kami bila dah sem akhir..ambil gambar sana sini untuk dijadikan sebagai kenangan 
pasni tak tahulah bila lagi lagi akan sampai ke bumi sintok @ UUM 

photographer: me
artist: me & hawa











kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Monday, December 24, 2012

Blogwalking dengan alya balqis studio


segmen lagi......dadidu..

sape2 nak join jom lah..masih ada beberapa jam utk join..hahhahahaha

mana tahu kot2 ade rezki bole menang kan...





kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

1ST SEGMEN: TAMBAH FOLLOWER BY CIK MIMEY



ok done!
dah lama xjoin segmen2 cam gini kan...
so petang2 macam gini tibe2 lak teringin nak join segmen ni...

BTW, sape2 yang berminat le la join ye... => KLIK2 <=

syarat2 penyertaan so simple taw....so jangan malu2, jangan segan2 nak join k..

to cik mimey: actually ur blog so nice... paling saya suka adalah gabungan colours dy yang memang naik..jarang orang guna colour macam gtu taw... u r so creative....entry sangat best and bermanfaateven jarang di update...so, lepas ni selalu lah update ye coz sy sll terjah..hehehhe..(jgn mare ye)..

about me: tak ada yang special dalam blog ni just setiap entry dalam blog ni adalah hasil dari saya sendiri. tiada copy&paste dari mana2 taw...no no no...hopefully ramai yg boleh terjah blog ni tanpa segan silu...


tag to : NESAWAZIR
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Saturday, December 22, 2012

bukan xnak tapi...

MASTER...

sape yang xnak truskan belajar ke epringkat lebih tinggi kan...tapi ada sebab knp lepas dgree ni aku xnak terus amik master. macam2 dah aku impikan lepas dgree ni...

insyaallah dengan usaha dan hasrat yang betul, aku akan perolehi dan capai semua hasrat aku...

1. kamera dslr
2. kereta (whatever lah janji dari poket sendiri)
3. nak bawa mak dan ayah kemana sahaja (melancong)
4. nak bawa mak makan kat hotel
5. nak melancong selagi yang boleh..klo daapat keje kat company pelancongan lagi bagus kan
6. nak kawin.........
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Thursday, December 20, 2012

idea 1





                                                                                                                              ~ hak cipta terpelihara ~
no copy paste dari mana2 k



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Tuesday, December 18, 2012

Dinner Siptik ~jemputan~

bila dah menang poster terbaik bagi SIG AGROBUSINESS, of coz la dpt hadiah kan...hehehehe....
jemputan khas oleh pihak STML menjemput para pemenang ke Majlis Makan Malam secara PERCUMA....










kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

SIPTIK III

HARI KEDUA SESI PAGI

Untuk hari kedua pula, sesi penilaian dah habis.. just sesi ceramah sahaja. 

no celoteh2 k, jom layan pic....






HARI KEDUA SESI PETANG

SESI MENCABUT POSTER MASING2...










kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

Saturday, December 15, 2012

SIPTIK III



seperti yang dijanjikan *upload pic sepanjang siptik*
SIPTIK adalah satu program khas tuk pelajar2 tahun akhir MOT,POM,LOGISTIK membentangkan hasil2 kajian kami sepanjang 3 bulan...
SIPTIK ni berlansung selama 2 hari > 11&12 DEC 2012 <
jom layan pic k

HARI PERTAMA SESI PAGI

TALK BY EN.ZAKARIA KAMANTASHA
mengenai TANAMAN PADI







sesi penilaian -2heq and En. Najib


sesi penilaian~ hawa and En. Najib


HARI PERTAMA SESI PETANG

bagi sesi petang pula, talk oleh Prof. Dr. Nazily Mohd Noor.
xtau story ape petang tu coz aku dengan hawa xmasuk. dah penuh (konon)
then, kami pun p melepak mane2 sementara nak menunggu sesi penilaian kedua (aku tak dinilai lagiiiiii)
430pm..... org kedua terakhir dinilai bagi SIG AGROBUSINESS
















kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga