Monday, December 26, 2011

photography @ photogenic

asslammualaikum...

rini aku mahu post tentang photography. of coz lah semua orang pernah bergambar kan and pernah posing dengan macam2 posss. then bila da poss cantik2 mestilah nak tgk gambar 2 cantik2 dengan background yang cantik2. orang cakap bia xcantik tapi sdp mata memandang. kan2....

aku juga sangat minat dengan photography ni. bila aku dapat amik satu2 pic yang unix, aku rasakan kepuasan dalam diri aku ni. terasa cam sangat2 banggalah bila aku dapat tgk hasil tgn aku sendiri. aku selalu belajar sendiri tentang nak edit gambar dengan menggunakan satu2 software yang baru. rasa nya xpernah la aku p mane2 kursus or suruh orang ajar aku. semuanya aku lakukan sendiri.

impian aku sekarang nak kan satu camera dslr sendiri. xkesah lah orang nak hadiahkan or aku nak beli dengan duit aku sendiri yang penting kat tgn aku ade kamera 2. wow, bestnya dapat kamera 2....*teruja jap* . membe aku ade sorang yang baru je lepas bertunang and yang paling aku jelesnya bukan pakaian or konsep pertunangan dy yang cantik..TAPI aku jelez coz hantaran dy ada camera DSLR...woowww....bestnya kalau suami aku hadiahkan. mang aku sayang kamera aku lebih dari sayang suami kot.hahhah....*jahatnya aku*

aku nak kamera ni tapi duit xcukup. ntah bila lah duit aku nak cukup kan. sabar2 ilah..suatu hari nanti akan kau peroleh juga.

yang ni lak kamera keluaran terbaru. kalaulah kau dapat yang ni ag best coz saiz dy kecil lah ckit...senang nak bawa p mana2...simple and xclusive


ok, sekarang jom tgk hsil tgn aku ye..hasilnya xlah seberapa sangat. biasa2 aje...masih dalam belajar nak menguasai bidang ni...











kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment