Monday, December 5, 2011

koleksi design perkahwinan...

setiap orang memang impikan sebuah perkawinan yang indah dan menjadikan ia sebagai memori paling indah dalam hidup kita kan.... begitu juga dengan designer yang sentiasa mencari idea2 baru untuk menghasilkan design yang paling cantik untuk sesebuah majlis.... 

korang semua tahu tak yang pelamin menjadi satu lambang keindahan dalam sesuatu majlis... cuba kita bayangkan sesuatu majlis perkahwinan yang tak ada hiasan pelamin, hiasan meja makan dan hiasan bilik pengantin (bilik tidur), apa yang kita rasa...mesti suram kan...

setiap orang mesti dah terbayang2 jenis warna pelamin suatu hari nanti kan...yelah, stiap orang ada minat mereka sendiri kan. termasuk juga dengan diri ini..heheheh....saya impikan pelamin yang menggabung dua warna especially pink + hijau + putih....so sweet....bagi saya gabungan warna2 ni memberikan satu suasana yang sangat2 tenang tambahan pula warna2 dia terang dan lembut...so nice...

so saya tak nak lah cerita panjang2..jom kita tgk antara pelamin yang menjadi idaman saya....(gatal lak nak kawin kan)

bole lah yang ni..but suram sangat kan
yang ni cantik nak lak gabungan merah+hijau
cantik2 coz unik and simple
ni pun cantik kan
nampak tenang jer bila tgk pelamin ni kan
hehhe...meja makan...penuh dgn protokol
sweet ase syg lak nak mkn..

kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

2 comments:

  1. sume tu sweetssss..sangat..rambang mate akk tengok..nsib baik da lepas..

    ReplyDelete
  2. heheheh...thanks akk...sy ni yg xlepas lagi, pening gak nak pk...

    ReplyDelete