Tuesday, October 11, 2011

aku sedar sape diri~Q

oag xkenal sape diri die yg sbnrnye blh la oag ckp die ni baik, sporting tp koang xtau di sebalik dirinyerr...ak da lame knl die so ak da terlalu masak sgt dengan perangai die...aku tau yang aku tak seFAMOUS diri ko..ak xmnyerlah dari diri ko...aku sedar yang aku hanya menumpang segala2nya....tp aku xpaksa pun tuk ko lakukan semua ni demi aku k...aku xkesah pun klo aku xbersama dengan ko...aku bole idup walaupun aku dicampak ke kachi sekalipun..tp tlglah jg dengan kata2 ko...aku pun ade maruah juga..ingat aku ni binatang ke xade prasaan...jgn nk sedap mulut ko jerrr kua kan kte2 kat aku...klo xade oang mang prangai ko baik sgt2 r...pijak semut pun xmati....klo kat depan kwn2 ko mula lah ko jd hipokrit yg teramat2 sgt....ko wat aku ni cam sampah yg ade maruah langsung, ko wat aku ni cam hamba...mals aku nk ungkit ape2 depan ko coz aku tau ko pun ade maruah cam aku...bia jelah aku sbr smp bile2...kdg2 aku mnagis juga bile ingatkan semua ni...sory to say r, aku share prob aku ngan mmbe aku...means aku da xsggup tagung soang2...bile ko da kje nnt ko tau la sape diri ko nnt....wlaupun ko 2 cantk tp ko xpnd nk jg diri oag lain ko akn trime lah akibtnyerr.....
kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment