Thursday, September 22, 2011

kembali diri~Q dgn cite baru..

wnd nyerr da lame x coret something lam blog ni....terasa byk sgt2 idea yg ingin ku curahkan lam blog ni...nak create story time cuti ri2 xleh coz kt umah xade tenet so ssh r nk xtive lam blog...
sem ni adalah sem 5 bg aku..ase mls nak blaja pn ade coz da xlarat nk ngadap bku...ak ase cam ke alam pkerjaan lak...da boring aku duk kat lam uum ni..sampai da xtau aku nak wat aperr..hhuhuhuh.....tp smua 2 aku xle langkah trus ke hdpan coz aku da jnj ngan my mom n my dad yg aku akn truskan perjuangan aku hingga berjaya...begitu juga dgn impian aku yg aku akn adiah kan sgulung ijazah buat mereka....
sem 5????ase cam xcaye jerr..cepat jer masa berlalu kan...sem ni ak mls da nak xtive sgt coz sem ni aku kne blaja btl2 n naikkan pointer aku berbnding sem2 lpas...nak dpt dekan mang mustahil sgt2 r bagiku...kaung2 dpt naik kit kire ok 2 kan2....hope everything its ok...
errmmm...story My Love lak....xtau lah ape citer ngan kami...kdg2 gaduh, kdg2 baik....tp thanks 2 my love coz sgt2 pnyabar dgn kerenah aku...aku byk uji die and aku lihat sgl ujian yg aku kasi smua nya lulus.hahhaha......ape lah ngan aku ni kan...truk sungguh....yg kesiannyerr die sll kne tipu dek aku, 2 r sape suh kuat sgt cemburu...kan da kne tpu tp bkn sgje ye dling, ayg just xmau gduh2 ngan abg n ayg xnak r abg pk yg bkn2 sal ayg...ayg xpenah pun nak curang....hehehheh.....
sejak aku smp kat uum ni, byk kali die dtg kat cni semata2 nak jumpa aku...smp sesat2 dlm uum ni...hahhaahaha.....ape lah....pape pun thanks dling coz sudi dtg jauh2 semata2 nk jmp ayg...im appreciate wif u.....siyes aku ckp i like his eyes...brown colour...trase nak korek2 je mate die nak pnjam jap...hahhahah....sejak ak jmp ni ak ag syg kat die coz cre die dlm fon ngan berdepan lain upenye....lain cam ner 2 xdpt nak cter r...xdpt nak diungakap ngan kata2......

smp cni jerr dpt story yerk....daa....


me n fadly

upenyer die sgt2 pemalu nk bergambar....



kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

2 comments: