Saturday, April 30, 2011

T^E^N^S^I^O^N

errrm...asal stady week jer semua org berambus blk umah...aku???
duk jelah kat bumi Sintok yang teramat cantik....
hahahahhahha.....

bile exam da dekat, mula lah otak serabut xtau nak start yang mane..
wawawaw..help me.....nak stdy yang mana dlu...

nasib baik xjadi bengong ag...

tp nasib baik lah aku ni jenis cool jerr...dekat nak exam nnt barulah kita stady...
nak stady awl2 ni cnfirm xmsuk lam otak...
tp bila duk dalam dwn exam.....
hahahahah...
mula lah otak tibe2 jd bblleerrr....

serabut coz nk kejar masa..

so 2 u all yang tgah stdy....
do the best...wat yang terbaik k..moge same2 kita dpt dekan sem ni...


tapi jelez btl kat mmbe2 yg duk U lain....
nak tau kenapa???
dioang da habis EXAM....
wawaw...jelesnyerr tgk dioang...enjoy...c.ap plan nak cari keje da...
ni xkaci.....


tp xpe...sabar 2 kan separuh dari iman...
so xlame ag je ak akan pulang...
PAHANG...wait me......
i'm back.......

pape pun...aku nak ucapkan kat mmbe2 
semoga Berjaya....








kalau syuke LIKE ye..jangan lupa komen juga

No comments:

Post a Comment